big-symbol

Auto Centar Boban nastao je kao logičan sled uspešne trkačke karijere njegovog osnivača Nebojše Bobana Atanackovića. Po završetku aktivnog bavljenja trkama, Boban Atanacković posvećuje se privatnoj karijeri i poslu 1981. godine, ostavši blisko vezan sa svetom automobila.

Auto Centar Boban osnovan je 1988. godine u Dunavskoj ulici na Dorćolu, na samom obodu starog gradskog jezgra, gde se i danas nalazi. Od 1990. Auto Centar Boban postaje i primarni posao koji se tokom godina širio i razvijao spektar svojih delatnosti.

Na svom početku, u Auto Centar Boban poslovao je kao perionica automobila i benzinska pumpa. Postepenim širenjem broja usluga, centar je do danas izrastao u center sa najkompletnijom ponudom usluga automobilistima.

Auto Centar Boban kombinuje višedecenijsku posvećenost automobilima, porodičnu tradiciju i iskustvo, garantujući optimalnu uslugu Vama i Vašem automobilu.

Dugogodišnja posvećenost Auto Centra Boban poslu i auto uslugama krunisana je brojnim nagradama. Među njima sa ponosom izdvajamo dve nagrade Auto Foruma: Auto centar decenije, dodeljene za period od 1990. do 1999. godine i period od 2000. do 2009. godine.

Upravo zbog toga, Auto Centar Boban je prijatelj vašeg automobila!

U okviru Auto Centra Boban danas posluju:

Benzinska pumpa

Prodaja novih i polovnih vozila

Svi aspekti održavanja automobila:

– Auto perionica

– Auto servis

– Limarski i farbarski radovi

– Vulkanizer

– Centriranje trapa

– Dynojet

Tehnički pregled (Avirex d.o.o.)

Zbog tradicije duboko ukorenjene u auto sportu, Auto Centar Boban je i dalje usko vezan za trkačke staze. U sklopu centra tako funkcionišu dva udruženja: trkački klub pod nazivom ASK Centar Boban i oldtajmer klub AMD Dorćol.

Pozovite nas

011 2620-046

centarboban@yahoo.com

Radno vreme

RADNI DANI:  08:00 – 16:00
SUBOTA:  08:00 – 12:00
NEDELJA:  ZATVORENO