Citroën C4 SpaceTourer je, pre svega, vozilo energičnog i modernog stila. Jedinstveni i dinamični dizajn je postignut zahvaljujući fluidnim linijama i odvažnom i prestižnom izgledu. Njegovi stilski aduti su pojačani zadnjim crnim sjajnim ševronima, koji su uokvireni hromom, energičnim prednjim delom, koji odiše snagom i dinamičnošću, crnim dvobojnim krovom, kao i srebrnim krovnim lukovima. On, takođe, raspolaže i širokom paletom boja (bela Banquise, siva Platinium, siva Acier, crvena Rubi, plava Lazuli, crna Oxyx, Sable).

 • OSVETLJENJE

  Potpuno odražavajući program CITROËN ADVANCED COMFORT®, panoramski stakleni krov Citroën C4 SpaceTourer-a pruža neverovatne senzacije i izuzetno osvetljenje za sve putnike. Njegova referentna ukupna staklena površina (5,30m2) doprinosi ulasku svetla u kabinu i pojačava osećanje prostranosti i otvorenosti prema spoljašnjosti.
 • POPUT ČAURE

  Citroën C4 SpaceTourer poboljšava zvučnu i vibracionu udobnost koja stvara «efekat čaure». Električni servo upravljač filtrira nepravilnosti sa puta u nosač upravljača, omogućavajući smanjenje buke pri vožnji, kao i referentno oslanjanje.

 • MODULARNOST

  Svojim kompaktnim proporcijama (D: 4,44m/Š: 1,83m/V: 1,61m), Citroën C4 SpaceTourer (verzija sa 5 mesta) spaja referentnu prostranost i modularnost.

 • OSLANJANJE

  U monovolumenu, komfor oslanjanja je neverovatan. Vertikalni amortizeri i osovinski vijak iznad centra točka uravnotežavaju uživanje u vožnji i držanje na putu.

 • POVEZANOST

  Za digitalnu povezanost svih uređaja u Citroën C4 SpaceTourer-u, touchscreen tablet od 7’’ ima poboljšani interfejs i kapacitivni ekran. Korišćenje, potpuno nezavisno, HD ekrana od 12’ je poboljšano zahvaljujući navigaciji Citroën Connect Nav koja donosi reaktivnost, konektivnost i modularnost.

 • NOVI AUTOMATSKI MENJAČ EAT8

  Za maksimalnu udobnost i zadovoljstvo u vožnji, Citroën C4 SpaceTourer je, od sada, opremljen automatskim menjačem sa 8 stepena prenosa EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). Menjač EAT8 optimizuje kontrolu promene stepena prenosa što dovodi do smanjene potrošnje goriva i emisije C02. Novi automatski menjač EAT8, u odnosu na EAT6, smanjuje potrošnju za 7%. Ovaj rezultat je postignut upotrebom 8 stepena prenosa i velikim stepenom iskorišćenja, sa Stop&Start produženim do 20 km/h. EAT8 je, takođe, lakši i kompaktniji. Glatko vrhunsko menjanje brzina doprinosi neospornom komforu pri upotrebi.

CategoryCitroen, Vozila

© 2018 Centar Boban Sva prava rezervisana

logo-footer

             

+381 (11) 2620-046