U svetu terenskih vozila, Citroën C3 AIRCROSS najavljuje različitost, svojim snažnim, originalnim i svežim stavom.

Njegov stil spaja robusnost i zaštitu zahvaljujući visokom poklopcu motora naglašenom hromiranim ševronima u koje je integrisan LED svetlosni potpis.

Stakla na C stubu, koja je već najavljivao koncept C-Aircross, napravljena su od polikarbonata sa filmom u boji na sredini, čime se stvara snažan grafički kontrast u predelu zadnjeg stuba.

U kabini ovog terenskog vozila nove generacije, uživajte u neverovatno podignutom položaju za vožnju.

 • POGLEDAJTE VIDEO

 • NOVA BERLINA CITROËN C4 CACTUS

  Citroën predstavlja svoju najnoviju kompaktnu berlinu – C4 Cactus. C4 Cactus je značajno unapređen tako što je prihvatio kodove segmenta po pitanju tehnologija i motora, a razlikuje se po svom jedinstvenom izgledu i udobnosti.
 • OSLANJANJE SA HIDRAULIČNIM PROGRESIVNIM GRANIČNICIMA™

  Veran svom DNK, Citroën neprekidno unosi novine kako bi poboljšao udobnost u automobilu. Svetska inovacija, oslanjanje sa hidrauličnim progresivnim graničnicima™ omogućava filtriranje i apsorpciju malih i velikih nepravilnosti sa puta i stvarajući osećaj da se one preleću, dok su sačuvane izuzetna dinamičnost i prianjanje

 • ADVANCED COMFORT

  Inovativni dizajn, koji spaja penu izuzetne gustine u sredini sedišta i debelu štepovanu oblogu na površini, garantuje mekoću i stalnu podršku tela pri sedenju. U kombinaciji sa širokim i vizuelno udobnim sedištima, ovaj dizajn nudi neverovatnu udobnost u vožnji i na kratkim i na dugim putovanjima.

 • PERFORMANSE

  Efikasni i ekološki motori i zadovoljstvo u vožnji
  Živost motora, ubrzanje i među-ubrzanje, i zadovoljstvo u vožnji su poboljšani zahvaljujući spoju lake i efikasne platforme i motora poslednje generacije. PureTech benzinski motori poslednje generacije, koji su proglašeni za motor godine, i BlueHDi dizel motori zadovoljavaju Euro 6 standard koji ima cilj da smanji emisiju NOX i potrošnju goriva.

  Menjač EAT6 u kombinaciji sa PureTech motorom 110 S&S, nudi brzu promenu stepena prenosa, besprekorne performanse i vrhunsko uživanje pri korišćenju. Novi Citroën C4 Cactus je dostupan i sa verzijom PureTech 130 S&S BVM6.

CategoryCitroen, Vozila

© 2018 Centar Boban Sva prava rezervisana

logo-footer

             

+381 (11) 2620-046